Om klinikken

Om os

Lægehuset i Nørre Snede i sin nuværende konstellation blev oprettet 1. maj 2018, hvor vi – Estrid Elisabeth Witt og Malene Nyhuus – indgik kompagniskab og købte Ole Klitgaards solopraksis og en ledig lægekapacitet fra nabolægehuset i Ejstrupholm.

Klinikken ligger centralt i byen lige ved busstationen og har til huse i byens tidligere posthus og bank. De nuværende funktionelle kliniklokaler blev for få år siden indrettet i samarbejde mellem Ole Klitgaard og udlejer.

Vi er et team bestående af 2 speciallæger i almen medicin og et hold af lægestuderende og en sygeplejerske som praksispersonale, og i perioder en skiftende yngre læge i videreuddannelse.

Vi er et hus i konstant udvikling, vi stræber efter høj faglighed, et godt serviceniveau og trygge rammer for patienter og ansatte i klinikken og et godt forhold til vores forskellige samarbejdspartnere.

Vi deltager i uddannelse af speciallæger, og derfor vil vores patienter møde forskellige yngre læger i klinikken.

De medicinstuderende er alle flere år inde i lægeuddannelsen og er ansat til at varetage almindelige kliniske laboratorie- og sygeplejerskeopgaver, dvs. tage blodprøver, blodtryk, hjertekardiogram, pode, vaccinere og lignende. Vi er glade for deres hjælp i klinikken og håber gennem ansættelsen at kunne styrke deres interesse for specialet almen medicin.

Klinikken har desuden været udviklingspraksis, hvilket vil sige, at vi sammen med andre enkelte udvalgte lægeklinikker indgik i et samarbejde med Region Midt, hvor formålet er at bidrage til øget kvalitet i Almen Praksis.

Vi  har derudover også bidraget som udvalgt praksis med data til VIVE, det nationale forsknings- og analysecenter for velfærd, vedrørende kronikerkontroller i praksis.