Om klinikken

Om os

Lægehuset i Nørre Snede i sin nuværende konstellation blev oprettet 1. maj 2018, hvor vi – Estrid Elisabeth Witt og Malene Nyhuus – indgik kompagniskab og købte Ole Klitgaards solopraksis og en ledig lægekapacitet fra nabolægehuset i Ejstrupholm.

Klinikken ligger centralt i byen lige ved busstationen og har til huse i byens tidligere posthus og bank. De nuværende funktionelle kliniklokaler blev for få år siden indrettet i samarbejde mellem Ole Klitgaard og udlejer.

Vi er et team bestående af 2 speciallæger i almen medicin, en sygeplejerske, en sekretær, en skiftende yngre læge under uddannelse til speciallæge og et hold af lægestuderende som praksispersonale.

Vi er et hus i konstant udvikling, vi stræber efter høj faglighed, et godt serviceniveau og trygge rammer for patienter og ansatte i klinikken og et godt forhold til vores forskellige samarbejdspartnere.

Vi deltager i uddannelse af speciallæger, og derfor vil vores patienter møde forskellige yngre læger i klinikken.

Fra d. 1. oktober 2020 kan man møde medicinstuderende som praksispersonale i klinikken. De er alle flere år inde i lægeuddannelsen og er ansat til at varetage kliniske opgaver, dvs. tage blodprøver, blodtryk, hjertekardiogram og lignende. Vi ser frem til deres hjælp i klinikken og håber gennem ansættelsen at kunne styrke deres interesse for specialet almen medicin.

Klinikken er desuden udviklingspraksis, hvilket vil sige, at vi sammen med andre enkelte udvalgte lægeklinikker indgår i et samarbejde med Region Midt, hvor formålet er at bidrage til øget kvalitet i Almen Praksis.

I  øjeblikket bidrager vi også som udvalgt praksis med data til VIVE, det nationale forsknings- og analysecenter for velfærd, vedrørende kronikerkontroller i praksis.